Akadálymentes megoldások

Professzionális akadálymentes megoldások egészségügyi és vendéglátási területekre

A Profilo Smart rendszerrel

mellékhelyiségek, fürdőszobák és zuhanyzók eddig sohasem látott esztétikummal és flexibilitással tehetők akadálymentessé mozgásukban korlátozottak számára.

A rendszer alapeleme a padlótól 120 cm magasságban falra szerelt tartósáv, mely a különböző – mobilitást segítő – kiegészítők (kapaszkodók, ülőkék) tartószerkezeteként funkcionál. A tartósáv különféle felületkezelésekkel és színekben (vagy opcionálisan megvilágítással) érhető el, így minden esetben prémium megjelenést biztosít és illeszkedik a helyiség design-jához.

 

A Profilo Smart akadálymentes megoldások fontos jellemzője, hogy a kiegészítő elemek a tartósávhoz pillanatok alatt rögzíthetők, azon vízszintesen elcsúsztathatók és pillanatok alatt el is távolíthatók. Ezáltal egy helyiség (pl. hotelszoba zuhanyzója) akár egy rövid átmeneti időszakra is tökéletesen akadálymentessé tehető az esztétikum csorbítása nélkül. A mozgássérült turizmus folyamatos bővülésével a Profilo Smart rendszerek az egészségügyi és rehabilitációs intézményeken túl idős otthonok, hotelek és apartmanházak közkedvelt megoldásai lettek, mivel a vendéglátóhely mind versenyképességét, mind forgalmát növelni tudja az akadálymentesített szobákkal, szolgáltatásokkal.

 

 

Tekintse át akadálymentes megoldásainkat:

Profilo Smart ergonomikus akril mosdókagylók (HUN PDF 1.1 Mb)

Profilo Smart prémium akadálymentes megoldások (ENG PDF 2.6 Mb) – kapaszkodók, ülőkék, fürdőszobai kiegészítők

K-Design akadálymentes megoldások (ENG PDF 24.4 Mb) – kapaszkodók, ülőkék, mosdókagylók, WC csészék, fürdőszobai kiegészítők